2024-05-28 134 瀏覽
Megabox任食壽司打邊爐!行完aeon 去醫肚,見到新開左間任食火鍋,做緊期間限定promotion,$328唔止有四款牛同西班牙豬任食,仲有刺身拼盤同埋壽司任食,一於去試試!🍲首先一讚係個刺身拼盤,每件刺身大大塊仲好厚肉,三文魚魚油魚香味足、磯煮鮑魚鮮甜彈牙、赤蝦大大隻、榮螺有海水甜味,仲有厚肉的帶子同埋八爪魚!🍲任食牛方面有美國牛板腱、SRF極黑牛、澳洲種穀飼和牛等等,款式多而且牛肉的顏色紋路唔錯,食落有牛香味,唔錯,至於西班牙栗豬,味道都唔錯。🍲壽司方面就有六至八款,我地叫左生蝦壽司、熟帆立貝壽司、三文魚壽司、蟹棒壽司等等,舊飯都唔細,如果個飯可以細d會好d。🍲配料款式好多,特別係丸類,有十款八款,一定要拎係彈牙的豆腐,至於蔬菜有羽衣甘藍、生菜、秋葵等等。🍲飲品種類算多,除左紙包,同埋罐裝之外,仲有竹蔗茅根、雪梨茶同酸梅湯,甜品有西瓜、啫喱、雪糕、雪條等等。
Megabox任食壽司打邊爐!