2010-04-24 12 瀏覽
今日(24-4-2010 Sat)起後,要幫爸爸買藥,而男友又要返工,就同男友落荃灣食早餐.買完藥行o黎呢條間,差唔多間間都滿晒人,可能呢個時間起身食o野o既人(如我)又多,行山或拜山o既又多啦.幾經辛苦,行入呢間o岩o岩有卡位,同一個老人家share坐,睇睇menu好多o野揀,男友要$22.00o既D餐,有沙爹牛肉公仔麵,餐包同火腿炒蛋,佢飲熱檸茶.而我就要$20.00o既吞拿魚多士同飲熱奶茶.等o左都幾耐,o野飲先到,奶茶都係偏淡.男友o既食物陸續到o黎,而我o既都到啦.睇睇吞拿魚都唔算少,有兩片蕃茄,多士唔算太燶.食落,蕃茄新鮮,味道都唔使講lu.而男友睇見火腿炒蛋覺得好似唔錯,我試o左一淡,都冇問題吖.我冇問男友覺得呢餐點.服務:睇見四個亞姐都忙個不停,但服務仍不差.

服務:
睇見四個亞姐都忙個不停,但服務仍不差.
$21.00 (早餐)