2018-07-05 264 瀏覽
平時好少可會去金鐘搵野食 但有朋友介紹就遠遠都去啦😂聽講呢度的威靈頓牛好好食 又唔係度度有得食 所以早一日留定試下先 果然 真係好好食 個牛煮得岩岩好 一d都唔韌 再配埋個酥皮同菇的香味 真係好夾 真係要試好啦 講完最重點 可以由個湯開始番😂今次試左龍蝦湯 又係值得一試既 佢個湯好濃 好香忌廉同龍蝦味 我地叫一個set 都好細心分左2個湯比我地跟住就係前菜 帶子沙律 柚子醬令到成件事好清新 番茄好juicy 😋Main呢 我地叫左三文魚扒 清清地 有菜做底 可以balance 番之前食個牛食到呢度已經捧住個肚 但仲未完 仲有個甜品🤣我地叫左呢個 登登登登 其實都唔係好肯定叫咩 淨係睇個樣揀 好似呢個冇咁漏 個餅底好香杏仁味 又脆脆地 加埋上面蛋糕一齊食 好有口感 配埋杯earl grey 即刻唔覺得滯 環境清靜舒服 我地都坐多左陣先走☺️
平時好少可會去金鐘搵野食 但有朋友介紹就遠遠都去啦😂

好啦 講完最重點 可以由個湯開始番😂