2022-08-11 91 瀏覽
平時去開太古城嗰間食,今日有美食券,所以過咗嚟時代廣場幫襯,當日星期日,我已經12點去到餐廳,已經要喺出邊排隊,但係其實入邊仲有位嘅,等咗5分鐘左右就入咗去。佢同太古嗰間好唔同太古嗰間係Cafe認識呢間係serve嘅唔需要自己攞餐。我都係食牛肉蛋包飯,蛋好滑而且有哥哥幫我切開隻蛋,但係冇咩蛋味。牛肉份量好多一個女仔過嚟食lunch一個蛋包飯其實應該會好飽泡菜豬肉煎餅都係成日食嘅, 唔知點解今日覺得佢個泡菜偏酸咗少少🥹酸嘢就唔係我嘅菜嚟, 所以留返比另一半食😂泡菜五花肉蛋包飯,有啲可惜嘅, 其實佢個五花肉係好好食, 入晒味啦, 入口即溶啊, 但係我嫌佢太少喇, 得兩舊😓泡菜就真係勁多,,,,但係好似我頭先所講唔知點解今日啲泡菜特別酸呀,,15x幾蚊貴左啲,好似食牛肉蛋包飯抵啲😂最後一杯摩卡作結!

最後一杯摩卡作結!