2019-07-06
作為港女,基本上叫親我去食日本嘢都唔會say no🤣 放題任食唔洗睇價錢就最啱我食🤤(你地知啦,散叫多一兩碟都分分鐘$200-300)我啲好同事都係咁🤣但係返工日子又好難可以坐足三粒鐘食放題嘅🙊好彩為左吸客,好多放題都會做埋午市定食,可以叫個套餐再有得任食前菜+任拎非酒精類飲品😍 唔洗怕唔夠飽點解一開始會揀大滿喜呢?明明同一幢大廈都仲有另一間放題😅(雖然都係同集團)原因就係:💡價錢🤣🤣🤣呢間只要拎住傳單就可以有88折🤣本身套餐價錢亦都係平啲估唔到佢性價比係超!級!高!‼️我主菜揀左御·魚生丼🤤上檯真係俾佢嚇親,三文魚俾左腩位,超肥美😍海膽份量多,又鮮甜😂帶子又肥嘟嘟🙊甜蝦夠肉地🤤三文魚籽咸咸地好送飯👍🏻價錢只係$68‼️加一再折實價$66😂抵到爛至於任食嘅前菜,有沙律菜、小食(辣味三文魚、螺肉、中華沙律等等),種類唔算好多,不過味道都唔錯啦🤣 飲品就好多選擇,不過我都係飲解茶架啦🤣算係最健康又有味嘅飲品💡PS:記得係樓下拎左傳單先上去呀俾埋餐牌大家參考🖖🏻
估唔到佢性價比係超!級!高!‼️我主菜揀左
💡PS:記得係樓下拎左傳單先上去呀