再一次比X假期扼左只怪少年真係太年輕...睇完介紹其實已經收藏左一段時間,今日咁岩去開附近就諗住試吓,點知......每人低消$30 ,所以焗住你一人一碗好食都唔緊要啊,但一嚟就見到碗芋香仙草芋圓,真係俾佢個顏色嚇親下,嗰隻人造紫色再加上勁杰身,認真賣相有啲似嘔吐物未到上當然冇芋頭味啦,見到芋圓控嘅細妹食到撩下撩下,可想而知有幾難食😑我自己就叫咗碗傳統嘅仙草芋圓,真係擔心佢好伏所以唔敢試啲奇怪嘢!最後證明我呢個想法係啱嘅,未到上唔會太甜,但嗰幾粒芋圓勁硬,仲要完全冇味,本身見到個賣相仲以為好正,所以大失所望。出奇地係佢啲薏米幾有咬口🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️媽媽就懶特別叫咗個愛文芒甘露芋圓,佢用乜芒果就無從考究啦,但媽媽話比出面食嘅楊枝甘露還要差小插曲,聽到隔離枱投訴,原來佢本身堂食,可能諗諗下又想轉外賣就問鋪頭拎多咗個外賣碗,點知將堂食嘅倒落外賣碗度,原來份量係比佢原本碗外賣少一半有多🙊可能老闆唔甘心俾人踢爆左啦,所以聽到佢有啲燥....小店: 今時今日咁嘅服務態度點得架,明白經營成本困難,但都唔可以當消費者盲嘅!不過你問我如果咁唔好食嘅甜品,你仲俾咁大碗我,我應該會仲難受啦
再一次比X假期扼左

每人低消$30 ,所以焗住你一人一碗