如果你鍾意大閘蟹🦀呢個套餐真係唔好錯過😋環境方面 餐廳設計得幾優雅 氣氛輕鬆 非常適合聚會或者慶祝❤️服務方面員工態度親切 感覺到賓至如歸 大家記得早啲嚟搵位啦⭐️=====================Food list📌大閘蟹。淺嚐Set✨喺東海薈嘅拉斐特大閘蟹套餐 真係一個好正嘅選擇👍🦀✨煙鴨胸併青瓜 煙燻鴨胸肉 加埋清脆嘅青瓜 口感好有對比‼️🦀✨鮮拆蟹粉小籠包 小籠包入面係新鮮蟹肉🤩湯汁多得嚟又好鮮真係令人垂涎🥳🦀✨花膠雞絲羹 呢道羹用咗花膠同細絲雞肉😳滑滑地仲好滋補🤪🦀✨清蒸大閘蟹 主角嚟啦‼️‼️經典清蒸 公乸一樣咁好食✨保留咗大閘蟹嘅鮮味❤️蟹肉新鮮 肉質滑嫩✨每一口都充滿蟹香 令人回味無窮😋仲有特製醬汁配搭得好好 提升咗整體味道👑🦀✨鮮鳳梨黑豚肉 甜甜嘅鳳梨配上豐富嘅黑豚肉🐖味道酸酸甜甜 超好食🍍🦀✨黑松露炒蝦球 黑松露香氣四溢 配上嫩蝦球 味道更加提升👍🦀✨鮮茄菌皇浸時蔬 新鮮時蔬浸咗番茄同菌類嘅湯 健康又好味💚🦀✨暖心董茶湯丸 傳統湯圓 入面甜甜嘅 搭埋熱茶湯真係好溫暖🥳🦀✨蟹粉蒜茸包 入面有蟹肉同蒜茸 味道香口感好豐富😍

=====================
Food list📌