2019-04-22 235 瀏覽
同6個同事一齊食lunch 又唔想迫茶記 上美麗華睇下就見到呢間野試一試 下午都多人食lunch 不過都坐唔爆 地方都算大坐位唔迫我地6個人佢安排左一張圓枱 一開始見到圓枱都會覺得會唔會好迫但又唔會 好鬆動 下午係 1主食+1前菜+飲品煙三文魚沙律沙嗲豬肉雞肉串燒 (前菜泥講我覺得呢個係最抵同最好食)蕃茄水牛芝士沙律蕃茄都新鮮 加上水牛芝士 幾好食 一人前菜都唔算馬虎蕃茄墨魚汁意粉唔會淨係得顏色而冇咩味 雖然冇墨汁既味 不過佢都調到個意粉好好食墨魚圈好爽口冬陰公海鮮湯面不過不失 不太特別 冬陰公味不算濃郁同事都仲有嗌海南雞飯同漢堡但因為呢2個都太遲到 所以影唔切相海南雞飯都好味 雞是滑的 而且醬汁調得好根味 很值得一試香港已經好少有好吃但不貴的海南雞飯了芒果拿破菕這個建議一試 好好味 拿破菕好脆 芒果不酸4人吃一人一片剛好 因為一切便會碎 最好一塊食雪糕都不馬虎 好濃的牛奶味  好好食 對比出面的甜品店一個都70-80蚊呢個一d都唔貴 仲值回票價!!!!
但又唔會 好鬆動

下午係 1主食+1前菜+飲品
煙三文魚沙律
沙嗲豬肉雞肉串燒 (前菜泥講我覺得呢個係最抵同最好食)
蕃茄水牛芝士沙律

香港已經好少有好吃但不貴的海南雞飯了
芒果拿破菕
這個建議一試 好好味 拿破菕好脆 芒果不酸
4人吃一人一片剛好 因為一切便會碎 最好一塊食
呢個一d都唔貴 仲值回票價!!!!
題外話/補充資料: 送餐速度有點慢 建議多人去食等齊簡好哂一次過落單 唔係下午會有漏單情況
2019-04-04
  • 芒果拿破菕