中午唔知諗唔到食咩,見到間咁得意嘅鋪頭,就入去諗下啦,平日唔多人,等左一陣就有位啦。地方細,唔係好多枱,裝修幾好,環境唔錯,服務又唔係好差,價錢就小小貴,味道一般。間野係唔提供水,茶另係要俾錢,可以唔要。我先食左個燕窩蛋撻,細細個,唔熱,普通蛋撻上面加左d燕窩碎,蛋撻唔太甜亦無咩味,唔特別。我試左個冬菇包,其實味道怪怪,表面係朱古力粉味,入面係冬菇粒,仲要好小冬菇,味道唔夾,怪。鮑魚仔燒賣,豬肉燒賣味道可以酒樓味道,但唔夠熱,鮑魚片都叫有蠔油味,加埋都唔特別,普普通通。杯蘋果蘆薈特飲就幾好味,好香蘋果味不過偏甜,味道唔差。最後食左個腸粉,味道估唔到又幾好食,夠熱,魚好香,香味入晒腸粉,加埋豉油一齊食好正。整體一般,所以食過一次我就唔會再食囉。

間野係唔提供水,茶另係要俾錢,可以唔要。

杯蘋果蘆薈特飲就幾好味,好香蘋果味不過偏甜,味道唔差。

整體一般,所以食過一次我就唔會再食囉。
2015-07-29
  • 腸粉