平時係北角番工,附近既餐廳都食得八八九九,諗緊有冇啲咩健康又抵食既外賣選擇,原來行多幾步就有😎如果想方便,仲可以嗌埋幾個朋友一齊嗌送添✅。所有便當都可以+$8轉菜底,岩哂要減肥既各位🥗除左可以攝取夠protein外,仲補充夠每日所需蔬菜量💩另外便當內都有配半隻溏心蛋😍流心蛋黃好正🍳。🐒杭椒牛柳配野菜便當💰$68首先既係杭椒牛柳便當🍱當中牛肉份量好多,肉質偏有咬口,可能因為係瘦肉關係,食落會實淨少少🤏🏻整體調味適中,感覺好低負擔。🐒味增比目魚配野菜便當💰$88呢款同樣調味主要係黎自比目魚,見到佢既肉都好白淨🐟表示好新鮮,而飯方面佢仲加左啲紅米,除左睇落靚啲之後,當然營養價值都高左😍。果然係一眾港島番工👩🏻‍💻占友既福音,嘆到美食之外又可以平衡健康✅補充所有營養素🥗

🐒杭椒牛柳配野菜便當💰$68

食落會實淨少少🤏🏻整體調味適中,感覺好低負擔

🐒味增比目魚配野菜便當💰$88