2012-01-09 45 瀏覽
送完女友去機場, 媽CALL我要我搵新餐廳食飯...那就食刺激野去沖淡下心情來到好多好評既MANGO TREE環境不錯, 位置分得很開, 有個安靜的環境WAITRESS都很有禮貌,抵讚!泰菜點可以點試冬陰公 大頭蝦不錯, 雖急涷貨, 但弄得嫩口有蝦味 湯香料重手, 紅油滿載, 過咸, 非我所好.LYCHEE SMASH 紫蘇葉+青檸+荔枝, 清新, 不過$70真貴...斑蘭葉雞腿卷, 出色, 肉質嫩滑彈牙帶斑蘭葉香, 配上芝麻羅望子酸甜汁, 極可口!!香脆鯰魚青芒果沙律, 鯰魚鬆沒魚味, 過油膩 前菜不帶這樣的蝦膏炒飯賣相好好, 配各種配料倒也相映成趣招牌菜來了! 黃咖哩炒蟹($480) 黃咖哩的甜味跟結實爽甜東南亞大泥蟹, 新鮮可口,極之滿足!!黃咖喱汁蛋味極香濃,之前吃過有點花生的版本, 這版本更好 好想學...香芒糯米飯...相機冇電 用的是泰國糯米, 軟熟香口, 加上香甜椰汁, 讚! 芒果極甜! 一點酸味沒有! 推介!~!食完好熱氣, 一班人想食刺激野就推薦~
送完女友去機場, 媽CALL我要我搵新餐廳食飯...
那就食刺激野去沖淡下心情

來到好多好評既MANGO TREE
環境不錯, 位置分得很開, 有個安靜的環境
WAITRESS都很有禮貌,抵讚!

湯香料重手, 紅油滿載, 過咸, 非我所好.

香脆鯰魚青芒果沙律, 鯰魚鬆沒魚味, 過油膩
前菜不帶這樣的

蝦膏炒飯賣相好好, 配各種配料倒也相映成趣

黃咖喱汁蛋味極香濃,之前吃過有點花生的版本, 這版本更好
好想學...

香芒糯米飯...相機冇電

食完好熱氣, 一班人想食刺激野就推薦~
環境很不錯
巨咸既冬陰功
荔枝水
斑蘭嫩雞
香脆鯰魚青芒果沙律, 食唔慣
賣相好好既蝦膏炒飯
黃咖哩炒蟹