2020-12-23 822 瀏覽
自新開張到依家食過一次,今次過嚟食第二次。記得上次食過佢嘅朱古力Oreo味雞蛋仔,真係唔錯!今次過嚟想食多次朱古力Oreo味,點知賣哂🙁店員就推薦原粒榛子朱古力味,佢話係比朱古力Oreo無咁甜,於是我就買嚟試下! ⚠️ 我呢兩次過嚟買都係要嗰樣無嗰樣,如果大家有特別想食嘅款式可能要早啲過嚟買!呢度嘅雞蛋仔味道款式好新穎,有臘腸味、麻辣牛肉味、泰式炒蝦味、D24 榴蓮味,有甜有鹹,新奇有趣! 另外店舖設計、menu設計、包裝設計都玩味十足,有別於傳統雞蛋仔店,深信會較受年輕人歡迎👀店舖位置其實比較隱蔽,唔係喺大街,由地鐵站/巴士站行過嚟大概要行3-4分鐘。店舖隔離係其他餐廳後巷位置,衛生較為麻麻,但百變蛋君店面尚算乾淨👌🏻❤️ 原粒榛子朱古力雞蛋仔 $32都幾足料,粒粒都有榛子醬,有時仲食到原粒榛子!😛 雞蛋仔蛋香味唔算濃,榛子醬應該係用Nutella,一樣味道。食食下令我諗起金莎,食得多有少少漏,同覺得太甜。建議要配茶飲,邊飲邊食!我覺得都係朱古力Oreo味好食啲🤫包裝方面係幾靚,適合打卡,但食到一半無得包住個雞蛋仔拎翻屋企,有少少唔衛生。好食度:⭐️⭐️⭐️ (3/5)餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️✨ (

❤️ 原粒榛子朱古力雞蛋仔 $32
原粒榛子朱古力雞蛋仔
好食度:⭐️⭐️⭐️ (3/5)

餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️✨ (3.5/5)
口味好多實有一款啱你!我見到有唔少人特登揸車過嚟買一底雞蛋仔,都幾受歡迎㗎!可以一試!
10 分鐘 (外賣自取)