2019-07-13 101 瀏覽
同同事gathering永遠都係最開心😬一落樓梯已經俾個招牌吸引左,估唔到行到落去繼續有驚喜!裝潢十分old school,彷如置身90年代,牆身既電話仲係8個字,有少少似去左古裝街,好驚喜👍👍-我地決定眼寛肚窄,因為齋睇menu已經覺得好吸引,湯底叫左豬骨鍋,真材實料!真係有幾舊超大豬骨熬成,湯底頗鮮甜,胡椒味重幾惹味😋 火鍋配料選擇超級多,眼花撩亂,叫左手切本地靚牛、黑柏葉、大蜆及廣島蠔等海鮮,啲嘢食非常新鮮,特別啲海鮮爽嫩彈牙,淥完都仲係好大隻👍不得不提既係個鮮蝦雲吞皇,大大隻足料厚實,入面鮮蝦大粒又爽口,禁不住encore左2碟😋😋-店員亦好有禮貌又勤力,執碟速度好快,抵讚👍 店舖地理位置方便,尖沙咀地鐵站一出行2,3分鐘就到,加上食材新鮮選擇多,裝潢富有香港懷舊特色,絕對係值得再度回妨打卡嘅!
同同事gathering永遠都係最開心😬

貴妃蚌