2008-03-24 24 瀏覽
很久無人為這餐廳提交食評,亦從未有人為這餐廳提交宵夜食評,那麼,就由小妹現在寫吧。由於宵夜同午餐buffet價錢一樣,都是128蚊,而小妹下奏登特入去dull個round,發現平靚正,食物款式多,因此對宵夜抱住極大期望。等,等,等,終於等到晚上九點二十分,即刻去到門口,嘩,已經有人龍排隊入座,好快被安排位置,讚!不過...太多人了!要排隊拎野食,仲要係排長龍,仲要款式少,以雞肉為主,雖然我喜歡雞,但唔預計會有5款不同炮製方式的雞:印度雞件、日本照燒雞、雞翼..唉!壽司得蛋、腐皮同熟蝦!印象中較好味:燒賣、肉醬意粉、湯面!一句講晒,所有食物都唔係貴價野,而且以肉類為主,只是值80蚊,128蚊,收多了!試過便算,一定唔會有下次!