2011-08-16
雖然話任食兩個鐘,但每次ORDER只能剔5款食物(不過每款食物不限數量),約半個鐘先嚟齊5款,即係話最多只可叫四ROUND,要嚴選食物來ORDER。通常食親放題,為了不想浪費食物,會每款叫少少,試過好味先再叫。不過嚟到呢度不適用,遇上喜歡的食物便要一次叫多啲,無機會翻兜。每個人有一份安格斯牛粒、蝦和生蠔,由於我倆也不喜歡吃蠔,無要到。安格斯牛粒七成熟,都有少少韌~~蝦有一隻係霉的,無乜味,食唔食都無所謂放題:粟米我超級鍾意食粟米,佢話每個ORDER係一條原條,我兩個人都叫四條,點知嚟到係一條四舊?不過同佢講我要四條,佢都即時補返俾我。粟米只要本身甜就好味,加上我咁鍾意食,有咁多,緊係開心啦!蟹子沙律平平燒冬菇好味,不過落得太多鹽,好咸雞軟骨不夠乾身蒜蓉包幾香脆,不過好膩雞柳惹味,一串得好少,早知叫多兩串菠蘿多汁好味冷烏冬無乜特別,不過幾滑炸雞翼好香、好脆,不過超級熱氣涼拌青瓜麻辣太勁,受不了,只食咗一半豬頸肉甜甜地,幾得意墨魚咀平平尤魚鬚有汁,都OK豆卜乾身,無味,點尤魚鬚的汁就好啲總括嚟講,呢度不妨一試。雖然食物平平,不過食得放題都預咗,無嘢難食已經係好。其實半個鐘出一ROUND都差
安格斯牛粒七成熟,都有少少韌~~
蝦有一隻係霉的,無乜味,食唔食都無所謂
放題:
蟹子沙律平平
燒冬菇好味,不過落得太多鹽,好咸
雞軟骨不夠乾身
蒜蓉包幾香脆,不過好膩
雞柳惹味,一串得好少,早知叫多兩串
菠蘿多汁好味
冷烏冬無乜特別,不過幾滑
炸雞翼好香、好脆,不過超級熱氣
涼拌青瓜麻辣太勁,受不了,只食咗一半
豬頸肉甜甜地,幾得意
墨魚咀平平
尤魚鬚有汁,都OK
豆卜乾身,無味,點尤魚鬚的汁就好啲
總括嚟講,呢度不妨一試。雖然食物平平,不過食得放題都預咗,無嘢難食已經係好。其實半個鐘出一ROUND都差唔多,又唔算慢到接受唔到,最緊要份量無呃秤嘛,食過另一間放題,明明係一串四粒,到最後LAST ORDER叫四串會變咗一串兩粒,每次叫4串粟米都係俾4舊粟米我,明明見到人哋一串有2舊,真係無癮。