2018-08-07 118 瀏覽
身為漢堡狂熱者的我又再次在不同地方中尋找漢堡,然後發現呢間Seafood Stand原來係主打漢堡的一間餐廳就走入去食。入到去環境唔錯,人流就冇咩,少人就自然坐得舒服。 一坐埋位就嗌左個芝士牛肉漢堡、同行既伙伴就要左個魚柳漢堡,之後再加左兩份炸洋蔥圈同Hoegaarden。兩份漢堡黎到我有點嚇親,唔敢相信呢間鋪頭係主打漢堡,因為兩份都好細舊同塊麵包皮係唔脆的。然後食落去不出我地所料係平平無奇,舊牛肉又老,我自己都製得好食過佢,性價比極低。炸洋蔥圈味道正常但分量都係嫌太少。最後我認為如果係為左漢堡而黎Seafood Stand,勸大家都係去返金洪門喇。我對Seafood Stand既評分是3/10。
2018-03-07