2022-09-16 26 瀏覽
今日放假出左旺角朗豪坊行街,夜晚肚餓食飯出咗去砵蘭街附近搵食😋見到門口好多人等位又係食辣野一於試試佢😎去到坐滿曬人,等左半個鐘終於有位啦!舖頭主打招牌香鍋🌶香鍋要叫5個餸以上,所以我地點左沙白、萵筍、蓮藕、魷魚鬚同茄子🍆 麻辣小辣!另外點咗夫妻肺片同酸菜炒鯛魚片🐟見天氣咁熱又食辣野,一定要叫番兩杯冰凍凍野飲(凍檸樂+金桔檸檬茶)招牌香鍋先登場!大大碟!每樣餸既份量都好多!小辣非常過適合鐘意食辣又唔想食咁辣既人!白沙大大隻!魷魚鬚超多條!茄子、萵筍、蓮藕片完全唔乾身,入味得來又多汁!🍆夫妻肺片賣相吸引,兩個人食份量岩岩好!連埋佢嘅配菜一齊食👍🏽酸菜炒鯛魚片份量夠多,完全無骨可以放心食用!鯛魚片好入味,炒得剛剛好唔會過熟🐟見到隔離枱食烤魚好香,決定下次再去試下佢😎
見到隔離枱食烤魚好香,決定下次再去試下佢😎
夫妻肺片
酸菜炒鯛魚片
2022-09-16
30 分鐘 (堂食)
夫妻肺片
酸菜炒鯛魚片