2009-11-10 23 瀏覽
7/11(星期六)下午我同我屋企人去左依間薀莎餐廳食下午茶,個度無論係食物或員工的服務都令我氣憤。我order 了一個飽魚雞粒炒飯,初初聞落都幾香幾吸引,但食左之後發覺好多油同埋無咩味道,需要好好改善一下。食物唔好味都算,員工的工作態度更為有問題。好似有個呀姐成日企係比錢位度唔知做d咩,呆企,我叫佢攞個碗比我,之後佢望下望下我都無理,繼續原地踏步。我真係o左囉!我想問問個個呀姐(有鄉音)佢係咪經理同叫咩名,我一定要投訴佢。就算係經理,我係客人佢點都要服務我!但我唔明佢係度做緊咩?仲有我覺得最有問題的係佢們成間餐廳d貼士唔係平均分比d員工,咁好唔公平!!我見到個個鄉音呀姐佢埋完單之後就自己袋d 貼士,佢咁的服務都有貼士。我真係比個"服"字。之後最怒的係佢叫我join 個d咩vip卡,又話好平好抵,又話可以一次過用d 優惠卷,點知到我琴日係西九龍個度食椰林閣,個員工同我講話唔可以一次過用d優惠卷
2009-11-07
  • 投訴only