2021-10-06 86 瀏覽
過開中環做嘢,就約朋友喺附近食lunch,朋友就帶咗我黎呢間可愛打卡cafe! 一入到黎就有好大隻貓貓figure,仲有好多雲先生figure喺度,加埋個woody interior,好有日本咖啡店感覺,打卡一流。呢度係用手機點餐,非常方便,餐牌好多選擇,而且價錢都好合理,我地就叫黎share!黑松露煙肉長通粉($118)呢個係佢地招牌菜,fluffy既蛋白,賣相吸引之餘,仲切合番雲先生個主題,長通粉al dante,加埋黑松露醬真係無得輸呀!海鹽麻糬窩夫配雪糕 ($98)自家製甜品,睇得出佢地既用心,呢個窩夫同平日既好唔同,裡面D麻糬,令到成個窩夫好有口感,加埋個雪糕,真心好食,推介!芝士奶蓋鮮牛油果沙冰($68)作為牛油果fans 既我,一見倒呢個drink,就好想試,飲落好refreshing,唔會太甜,健康之選!

黑松露煙肉長通粉($118)

海鹽麻糬窩夫配雪糕 ($98)

芝士奶蓋鮮牛油果沙冰($68)