2024-07-14
芝士炸豬排魔法蛋包飯❤餐廳既招牌蛋包飯,今次仲要同BT21合作,必點呀! 蛋味白濃,口感實在得黎有層次,飯粒粒粒分明,流心芝士炸豬扒,啖啖肉,入口一D都唔膩,配上香口咖哩既味道,好味! 如果份量再大D就更好喇。辛辣肉醬年糕❤好香辣可口,年糕軟硬岩岩好,外層小小焦香,一咬入面好軟糯嚼勁,而辛辣肉醬好惹味香濃,辣度岩岩好得黎帶小小甜味,滿足!雙拼無骨炸雞❤ 雞皮香脆肉嫩好juicy,啖啖肉又唔洗去骨。底下既薯條熱辣辣,入口唔油膩。炸年糕口感亦都好煙韌,好有咬口,樣樣都即叫即炸。我地叫左雙拼口味,蜜糖同洋蔥,香甜既蜜糖同小咸香味濃既洋蔥,分開食定mix埋一齊,都係咁惹味可口!朱古力魔法甜點❤朱古力卷配上提拉米蘇牛角窩夫包,前者朱古力味香濃,入口鬆軟香甜。而牛角窩夫包口感香脆,牛油味重,夾埋雪糕同忌廉一齊食,好邪惡。魔幻星空蝶豆花蘇打❤蝶豆花溝藍莓蘇打,味道酸酸甜甜夠清新白桃甜蜜梳打❤白桃香味濃郁,一D都唔死甜唔膩,夠清爽。
魔幻星空蝶豆花蘇打❤蝶豆花溝藍莓蘇打,味道酸酸甜甜夠清新
白桃甜蜜梳打❤白桃香味濃郁,一D都唔死甜唔膩,夠清爽。