適逢我們家既生日季節 今個月我同媽媽 下個月我妹妹 所以我地4大1小去到一間開左冇耐既台式火鍋店 外面有個靚靚打卡位 櫻花樹下 即刻想唱返首歌🎶😂餐廳面積雖然唔大 但位置好闊落 坐得好舒服 大選👍🏻 不過咁樣所以就好full 要等到8:30先有位🥺時間上可以選擇90/120分鐘 有4個set選擇 湯底有9款 預設鴛鴦鍋唔洗加錢👍🏻我地揀左90分鐘 因為普遍任食火鍋90分鐘都係可以食到飽一飽🤰🏻🫃🏻Set方面我地揀左b 極上牛翼板 肉類分別有極上牛翼板🥩🥓 紐西蘭頂級肉眼草飼牛 精選牛鍵板 西班牙栗飼豬梅片 日本鹿兒島茶美豚梅肉 羊肉卷 出面有蔬菜麵類任拎🥬🌽 每台一開始就會預設每款肉各一 每一碟份量都好足夠 基本上冇再叫過肉🙈湯底揀左招牌台灣麻辣鍋 台灣香濃椰子雞湯 台灣惹味沙茶湯 十小時香濃豬骨湯🫕最特別的我覺得係台式飲品任飲🍹 而甜品係有窩夫🧇 呢兩樣我真係大大讚👍🏻成個感覺好好 服務態度都99分 留一分進步空間先🤣 妹妹已經講定下星期會再黎食多次