#chuchu食在荃灣📍 萬波🐷之前係台灣飲過!好好飲!尤其係波霸,所以見到係荃灣路徳圍開咗,咁近🐷緊係要試試!裝修好大方,好吸睛!—————————————————————❣️鐵觀音奶茶 +波霸 $24+4今次茶底較淡唔係好出,一般般!不過波霸就同台灣一樣,好出色!好煙韌,暖暖哋,同奶茶好夾!如果茶底再濃啲就💯—————————————————————不專業評分👅好味指數: 7/10 💰性價比: 8/10👍🏻推薦: 7/10 —————————————————————🏡地址: 萬波 (荃灣)荃灣荃興徑10-18號富榮大廈地下3號舖🕑營業時間: 唔知道!但係上次10點幾都仲有開!—————————————————————#chuchu飲品—————————————————————Follow🐷 @chuchu_hkfoodietag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀🐷💬每一篇食評都好認真打架#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #
#chuchu食在荃灣
📍 萬波
❣️鐵觀音奶茶 +波霸 $24+4

不專業評分
👅好味指數: 7/10
💰性價比: 8/10
👍🏻推薦: 7/10
—————————————————————
🏡地址: 萬波 (荃灣)
荃灣荃興徑10-18號富榮大廈地下3號舖
🕑營業時間: 唔知道!但係上次10點幾都仲有開!
#chuchu飲品
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀
🐷💬每一篇食評都好認真打架

#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #人氣食店

2022-09-11
外賣自取