呢間嚐仙對我黎講同鮮芋仙都有得fight,一樣係有冰食,有芋圓、仙草呢類台式甜品食,而且都係大大碗性價比好高既🤤不過呢間就唔洗排隊😙  1️⃣五式牛奶冰($55)可以自選五款配料,揀左芋泥、芋圓、布丁、黑糖凍、嫩仙草。芋泥食落係實在,唔會好甜。芋圓煙韌。布丁、黑糖凍、仙草滑溜,而且每樣配料份量都好多🤤底下既牛奶冰好夠奶味~而且仲另外比左煉奶加落去😋  2⃣️五式黑糖冰($55) 自選五款配料揀左地瓜泥、黑糖凍、嫩仙草、花生、小丸子。地瓜泥好好食!比較少見既配料,食得出地瓜既香味,仲有少少粒粒地瓜食到~另外小丸子都係幾彈幾煙韌👍黑糖冰比較甜啲,但係都好好食~消暑一流😍  3⃣️杏仁布甸一號($49)配料有芋圓、椰果、水蜜桃同埋杏仁布甸。呢款係限定既,杏仁布甸味道有啲似杏霜咁,不過係淡味版,配埋啲配料一齊食唔錯!另外個底仲有啲碎冰。  4⃣️黑糖神仙珍珠奶($33) 黑糖珍珠鮮奶加仙草,配料好足😚不過珍珠偏細粒,同埋唔夠煙韌。但係整體味道係好飲既。不過杯野飲都幾甜,下次應該嗌翻少甜🙈
1️⃣五式牛奶冰($55)
五式牛奶冰

2⃣️五式黑糖冰($55)

五式黑糖冰

3⃣️杏仁布甸一號($49)
杏仁布甸一號

4⃣️黑糖神仙珍珠奶($33)
五式牛奶冰
五式黑糖冰