2022-01-25 1026 瀏覽
銅鑼灣有好多居酒屋 呢間好似幾新 舖仔細細又喺一個唔係幾顯眼嘅位置 食物係令人有驚喜 🤩後尾發現原來係來自台灣 🇼🇸食物種類唔似其他居酒屋咁多😎不過都有好多我嘅心水選擇 尤其是我好鍾意食明太子 呢度就有好多款嘢食都加咗明太子 我當然好捧場咁叫咗4樣 明太子沙律好正 🥗 玉子燒都好滿意明太子雞翼就無乜明太子味 🍗個油甘魚頭就大到嚇親 燒得好香好正不過呢度舖面太細又開放式嘅水吧 冷氣有啲不足 希望下次再去呢個問題會解決咗 而食得舒服啲啦👍🏻💰明太子沙律 $48燒明太子 $98芝麻雞翼 $38明太子雞翼 $48厚牛舌芯 炸雞膝軟骨 明太子玉子燒自家製免治雞肉丸鹽燒油甘魚頭 $188紅豆綠茶軟凍 $38👉🏻吳留手居酒屋銅鑼灣邊寧頓街5號地鋪.__________#銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #居酒屋 #梅酒 #明太子 #日式串燒 #吳留手 #izakaya #hkizakaya #cwbfood #tebasaki #eeeeeats #FoodPhotography #foodporn #eatingfortheinsta#いざかや #玉子焼き #串焼き #手羽先 #インスア映え #カフェ ___
後尾發現原來係來自台灣 🇼🇸
食物種類唔似其他居酒屋咁多😎