2024-05-06 5537 瀏覽
Cafe east! 我想試好耐㗎啦。呢間酒店宣傳自己走市場風格,洋溢悠然舒閒的「鄰家」居家氛圍,的確環境舒適,食物豐富,果然冇令我失望。首先講吓主菜啊,冇影太多相,但係味道都唔錯。我覺得佢啲魚生都好新鮮,嗰塊脆魚柳令我難忘㖭啊,無論係牛柳定係雞腿都好好食。之後想講呢個食完又食嘅甜品。呢個甜品,我第一次喺酒店buffet見到,係一個即席有廚師烹調嘅芒果班戟,有脆皮朱古力外層,熱辣辣非常美味,仲有鮮窩夫任我哋攞。我同其他朋友都食得好開心,仲攞咗幾次添,新鮮熱辣辣嘅窩夫,喺假期增添韻味,令我哋大家都好驚喜!甜品方面,簡直冇得彈。我好鍾意佢哋蛋糕種類繁多,每款都非常精緻。圖片中嗰個蜜蜂蛋糕,睇得小朋友好開心。而朱古力外皮吉士忌廉撻、焦糖燉蛋、朱古力慕絲、藍莓蛋糕都整得好有心思,仲有無限攞嘅movenpick雪糕呀。整體非常滿意,好想快啲再去食!

整體非常滿意,好想快啲再去食!