2023-08-24 343 瀏覽
放假🏖️同老公去搵好嘢食,呢間cafe真係好好食特別係明太子忌廉大蝦燉飯,大蝦🍤爽口彈牙,明太子忌廉食落口唔會太膩,值得推介。松露薯條份量都正常,一上枱,薯條面已經有一大pat 松露醬,仲跟另一兜松露醬$68 合理蒜香蟹肉意粉賣相普通,但食落口有好香蒜味加上蟹肉口感好正,意粉軟硬適中,我揀左少辣,唔食辣的朋友可揀走辣。飲品:焦糖咖啡碎冰 :呢個好啱老公飲,佢好鍾意飲較甜的咖啡Honeycomb Latte:呢杯係新推出的,所以我落單試下,Latte 上面有幾塊大大的焦糖脆脆,開頭飲幾口十係飲普通Latte,但等佢焦糖脆脆溶化後會帶出甜味,唔會太甜,我鍾意呢杯。甜品:原味溶岩梳乎厘班戟🥞 外加$18曲奇雪糕,梳乎厘我放左一陣先食,佢都依然廷身,有蛋香味,不錯,下次可以試下其他味道。
放假🏖️同老公去搵好嘢食,呢間cafe真係好好食

特別係明太子忌廉大蝦燉飯
,大蝦🍤爽口彈牙,明太子忌廉食落口唔會太膩,值得推介

飲品:
焦糖咖啡碎冰
:呢個好啱老公飲,佢好鍾意飲較甜的咖啡
呢杯。

,下次可以試下其他味道。
Honeycomb  Latte  and  焦糖咖啡碎冰
明太子忌廉大蝦燉飯
松露薯條
蒜香蟹肉意粉(少辣)
原味溶岩梳乎厘班戟
原味溶岩梳乎厘 班戟
Honeycomb  Latte  and  焦糖咖啡碎冰
明太子忌廉大蝦燉飯
蒜香蟹肉意粉(少辣)
原味溶岩梳乎厘班戟
原味溶岩梳乎厘 班戟