2021-10-24 932 瀏覽
朋友生日相約咗去食牛扒之中嘅牛扒之星,未食之前已經聽聞多次好值得去試,今次終於試到,我哋叫咗個二人套餐,價錢六至700 ,雖然貴但係值得。首先俾咗杯檸檬水,兩碗香濃又滑蘑菇忌廉湯,之後就上咗好出名嘅黑糖麵包,不過我哋都覺得唔錯嘅,但係冇傳聞中咁好食。之後就上咗芝士溫泉蛋沙律,好好味, 沙律上鋪滿好多車打芝士,加埋日本溫泉蛋,令到個沙律好惹味,平時唔好沙律嘅朋友都讚不絕口。之後陸續就上燒海鮮同牛扒主菜,牛扒外脆內軟,一咬好多牛汁湧出來,海鮮都好新鮮啖啖肉,沒有多餘嘅調味,只係加咗海鹽同黑胡椒,新鮮嘅食物食原汁原味係最正嘅☺️☺️☺️。我哋連旁邊嘅烤蒜頭都唔放過,全部清晒滿載而歸! 另外仲叫咗帶子鮮蝦意粉,上面嘅海鮮都好新鮮,意粉好彈牙,好滿足呀。