2024-07-22
突然間口痕好想食雞煲,點知朋友又話要食烤魚😒正當我地仲爭論緊今晚究竟食邊樣既時候,就見到🔥二鍋頭🔥新推出左個🌟任你魚肉·烤魚雞煲放題🌟;雞煲、烤魚一take過,終於唔使再嘈啦😂🌟任你魚肉·烤魚雞煲放題🌟呢個套餐可以任食嘅招牌煲類有三種,分別系✨二鍋頭惹味雞煲✨、✨香濃黑椒豬手煲✨同✨秘製火焰牛尾煲✨本來想全部試晒,但係一煲就已經好大兜😂所以小妹淨係叫咗個雞煲,雞肉滑嫩唔太辣,隱約透出陣陣酒香味;平時出街食成嚿水先系得果細細煲,過嚟呢度終於唔使再就住食!食完個雞煲,就可以揀朋友心心念念嘅烤魚;烤魚有海鱸魚同清江魚可以揀,我哋揀咗醬香味嘅清江魚;條魚都算幾大條,魚肉嫩滑冇乜骨,朋友表示好滿意‼️食完烤魚之後,仲可以轉埋湯底打邊爐👍🏻我地跟住轉左個胡椒豬肚雞鍋繼續食😍湯底因為有胡椒既關係而有少少辛辣感,味道醒神又暖胃‼️至於其他可以任食既火鍋配料、飲品、蔬菜同雪糕種類仲多達成百款,真係超級豐富,令人花多眼亂‼️必食排介-定系牛味濃郁既安格斯牛板腱、安格斯封門柳、鮮嫩鵝腸、爽脆花枝片、新鮮白鱔片同爆漿雞子,我地都忍唔住encore左好幾轉呢😍🛑二鍋頭(褔苑)📍旺角西洋菜南街138號福苑2樓港鐵旺角站
🌟任你魚肉·烤魚雞煲放題🌟
本來想全部試晒,但係一煲就已經好大兜😂
食完烤魚之後,仲可以轉埋湯底打邊爐👍🏻
🛑二鍋頭(褔苑)
📍旺角西洋菜南街138號福苑2樓
港鐵旺角站B2 出口,步行約2分鐘
#美食#香港美食#香港美食推介#香港美食地圖 #香港美食分享 #香港美食推薦 #旺角#旺角美食#火鍋 #放題#blogger #hongkongblogger
#bloggerstyle #香港# #foodie #foodblogger #hkfoodie #hkfood #hk