2024-01-31
又到一年一度週年慶event,當然要去參加啦!成個環境好有氣氛,能看到調酒師起勁調酒,好出色呀!🌸鹹蛋黃炸雞$88🌟🌟🌟🌟🌟呢個好出色,鹹蛋黃夠香濃,有沙沙口感,炸雞炸得好脆,超juice爆肉汁,小編超推薦!🌸德式香腸拼盤配芥末醬$128🌟🌟🌟🌟🌟有五條不同的德式香腸,口感不錯,唔算太鹹,有脆皮的煎得夠香夠可口。🌸炸洋蔥圈配蛋黃醬$58🌟🌟🌟🌟🌟炸得夠脆,洋蔥仍然好濕潤唔會乾晒🌸黑松露薯條配黑松露醬$58🌟🌟🌟🌟有滿滿黑松露碎係薯條上面,再掂埋黑松露醬,滿滿幸福感🌸Lemon candy 🌟🌟🌟🌟🌟入口好濃郁薑的味道,飲落有點菠蘿,感覺好fresh🌸Thyme for Gulu🌟🌟🌟🌟🌟比較甜既口感,有濃濃既西柚味道,還有薰衣草放入杯內配襯,整體視覺真不錯。======詳情======咕嚕咕嚕 (尖沙咀) @arcadia_restaurant_bar尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣4樓================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #尖沙咀美食 #尖沙咀好去處 #香
🌸鹹蛋黃炸雞$88🌟🌟🌟🌟🌟
🌸德式香腸拼盤配芥末醬$128🌟🌟🌟🌟🌟
🌸炸洋蔥圈配蛋黃醬$58🌟🌟🌟🌟🌟
炸得夠脆,洋蔥仍然好濕潤唔會乾晒
🌸黑松露薯條配黑松露醬$58🌟🌟🌟🌟
有滿滿黑松露碎係薯條上面,再掂埋黑松露醬,滿滿幸福感
🌸Lemon candy 🌟🌟🌟🌟🌟
入口好濃郁薑的味道,飲落有點菠蘿,感覺好fresh
🌸Thyme for Gulu🌟🌟🌟🌟🌟
======詳情======
尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣4樓
================
#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #尖沙咀美食 #尖沙咀好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #打卡熱點 #打卡美食 #著數報料 #週年慶event #諾士佛臺 #咕嚕咕嚕