2015-11-24
呢一日小新同愛麗絲去旺角拎banner,愛麗絲五點都未食lunch😐 於是小新就陪佢去加勒比海填肚喇🤓五點幾,舖頭唔多人,我地坐左係卡位,好快就點左餐喇🤓 首先,愛麗絲叫左個忌廉芝士意大利飯配煙鴨胸,飲熱奶茶。飯份量係足夠既,不過忌廉汁就冇乜味😐 而鴨胸就係配蕃茄汁上既,味道有啲酸,亦都唔係幾夾個鴨胸🤔 所以愛麗絲食左一半就冇食☹而小新就叫左個意式香草茄醬豬柳飯跟熱奶茶,都係蕃茄醬太酸既問題,不過豬柳係淋既,幾易咬,但味道就..😐 之後,我地叫左個吉列魷魚圈。首先,啲魷魚係冇味☹ 外層包住既亦都只係炸粉,一啲都唔脆☹ 而且,有個甜酸辣醬伴菜,不過味道都唔夾☹ 沙律醬會好啲😐 總括,呢間餐廳普遍食物味道都唔太好😕 唔建議大家去🙊
總括,呢間餐廳普遍食物味道都唔太好😕 唔建議大家去🙊