2012-12-28 265 瀏覽
好開心呀同屋企人食飯!!我地係唔會去食西餐,,因為加哂價又唔值,,呢到真係好好呀,9點後仲有特價小食,人又唔多,一流呀其實今次係第二次黎嫁啦!因為呢到好好味呀!講下今次叫左咩啦個d蜆幾好味,不過有一兩件係有沙的,其他都好肥美,好鮮美,好有咬感刺生有蝦,三文魚,油甘魚,貝柱,呢堆全部都係半價嫁!貝柱個backgroud好靚呀,真係值得一讚,而刺生的味道全部都好鮮,好大件,我好唔中意d甜蝦得一細條,而呢到係有咬感的!個黑豚軟骨拉面好香的豬骨同芝麻味呀,一放低桌面已經聞到,拉面亦好入味,面身軟硬度亦適中,份量都ok,湯底都飲埋,太正啦!到牛肉烏冬啦,個烏冬好滑身,有煙"un"感,牛肉亦唔少,不過個湯底唔算好好味,冇飲到不過我覺得其實呢間野都係幾貴,叫左咁多半價野個價錢先係合理,,或者可能因為貴夾唔飽啦係喎,,仲有番薯天婦羅,,呢個反而冇乜特別,都係食返d真係日本野既食物好d,,連相都冇影我係一定會再黎,因為黎左兩次都咁好味

其實今次係第二次黎嫁啦!因為呢到好好味呀!
講下今次叫左咩啦
刺生有蝦,三文魚,油甘魚,貝柱,呢堆全部都係半價嫁!

我係一定會再黎,因為黎左兩次都咁好味
2012-12-25
慶祝紀念