2024-07-25 5689 瀏覽
鍾意食和牛同海膽同鍾意運動嘅你千祈唔好放過呢個自助餐主題位於沙田嘅 帝逸酒店 一樓Alva House 非常之大今次仲可以順住個勢迎接國際體壇盛事入面有運動主題甜品同遊戲攤位 大人小朋友都可以食住玩✨和牛方面我就推介:柔嫩的肉質及多汁 嘅A5和牛薄燒同埋用咗澳洲和牛搭配經典紅酒烹調的紅酒燴和牛面肉!非常惹味!除此之外,迷你帶子海膽丼超級超級好正,三文魚亦都好肥味好新鮮,花膠鮑螺片我都好鍾意,個汁好濃,海鮮我只食生蠔🦪,都好肥美一啲都唔腥!不得不推介海底椰沙蔘玉竹燉湯,我飲咗三碗,真係好好味!重料!至於飲品有雜果賓治、無糖/有糖檸茶、可以任飲真係坐幾耐都得!最後梗係甜品,運動主題嘅甜品真係好特別,伯爵茶香橙慕斯蛋糕呢個好香橙味好fresh ,亦有榴槤愛好者最愛嘅榴槤流心蛋糕、榴槤班蘭蛋糕 ,同埋多種口味嘅雪糕,有榴槤、椰子牛油果、芒果小青檸雪葩同橙味添!同埋有6款口味嘅Häagen-Dazs 雪糕添!食飽咗小朋友就可以玩包括桌上冰球、射藍球機、聲光閃快拍遊戲贏禮物,另外一邊有吹氣彈床同電子遊戲,有得坐喺度揸車添!
鍾意食和牛同海膽
同鍾意運動嘅你