2024-09-19
難得放假梗係要搵間好嘅餐廳食吓嘢啦,所以我哋就嚟咗佐敦嘅和牛燒肉一郎!☀️呢度嘅日式燒肉放題真係超高質,一流!🍖任食日式燒肉放題套餐 ⭐️任食嘅日式燒肉放題套餐,呢度真係選擇超多,肉質鮮嫩,非常滿足。配料同醬汁都非常豐富,絕對不能錯過!🐂黑毛和牛六款(肉眼,肩胛肉,一口牛,三角腹肉,牛肋肉,牛肋條) ⭐️黑毛和牛六款真係無得頂,每一款都各有特色,肉眼滑嫩多汁、肩胛肉鮮味十足、一口牛啖啖肉香、三角腹肉脂肪分布均勻、牛肋肉入味、牛肋條嚼勁十足,配合埋烤肉嘅香氣,真係令人欲罷不能😚。🌿2色蔥花牛舌(鹽味) ⭐️呢個2色蔥花牛舌真係必試,鹽味嘅調味令牛舌更突出其鮮味,每啖都香嫩多汁,加上兩種蔥花嘅清香,十分惹味!😋🍤海蝦 ⭐️另外,海蝦亦都係值得推薦,鮮甜彈牙,每一啖都食到個鮮味,燒到啱啱好,真係令人食完仲想再食🤩。🍣福岡明太子卷 ⭐️福岡明太子卷真係香噴噴,米飯和明太子完美融合,口感豐富,一啖入口就已經覺得非常滿足🤤!🐚青口 ⭐️另外,青口亦都係必試,鮮味十足,燒到火候啱啱好,香滑可口,非常惹味!🍦雪糕 ⭐️食完燒肉後,當然少不得嚟一客雪糕,消暑解渴之餘,亦為整個用餐畫上完美句號,真係一個好享受😌。整體嚟講
🍖任食日式燒肉放題套餐 ⭐️
🌿2色蔥花牛舌(鹽味) ⭐️
🍤海蝦 ⭐️
🍣福岡明太子卷 ⭐️
🐚青口 ⭐️
🍦雪糕 ⭐️
整體嚟講,和牛燒肉一郎真係性價比超高,無論係食物選擇定質素都令人非常滿意,真係好地方,推薦大家一定要嚟試吓!👍👍