2020-01-15
前幾日中午上完training course就同大隻仔朋友黎左皇室堡呢邊食野,大隻仔話想食意粉,所以我地就上左黎呢度記得呢度既水準都okk,加上價錢唔貴,所以放飯時間坐滿曬人雖然單點散嗌既價錢都唔貴,但lunch time時段有set就抵食xpp我個日要左份“蒜香白酒海蜆意粉”HKd$78+10%(係must try item入面既菜色黎架)大隻仔就要左“香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉”HKd$78+10%因為我地都好肚餓,所以我地仲意粉升級左1.5倍(午市時段係free upgrade架)大隻仔問我有冇信心食完個意粉之後仲食得落1/3既薄餅,因為佢想食埋呢款新出既“明太子蟹肉海鮮披薩”HKd$118+10%其實我見到個時都已經想試,依家仲有大隻仔包底,我梗係二話不說就表示ok laaaaa套餐可以揀要沙律或者湯,我地兩個都揀左要南瓜湯我地飲完香甜濃郁既南瓜湯之後,pizza都熱辣辣咁到上黎啦!!!明太子同海鲜既味道特别夾,加上pizza既批底脆薄而富筋性韌度,配料又多,我地一致表示讚好之後我地既意粉都好快黎到啦!!!加量左既意粉真係好大碟,好彩大隻仔呢個黑洞可以幫我包底姐xpp我地仲追加左
記得呢度既水準都okk,加上價錢唔貴,所以放飯時間坐滿曬人
套餐可以揀要沙律或者湯,我地兩個都揀左要南瓜湯
之後我地既意粉都好快黎到啦!!!
我地仲追加左一杯“牛乳布甸”HKd$18+10%同“意大利芝士餅”HKd$38+10%一齊share
食埋甜品就滿足曬啦啦啦啦