2021-03-24 277 瀏覽
花園粗聲粗氣都唔係第一日既事,不過之前食過都慣啦。不過今次入到去想叫佢個waiter攞個menu點知一句撻埋黎,我送餐既。然後就走左,可能係我見識少唔知佢地架構分得咁細,只係有少少唔氣頂,如果友善少少會好D。咁服務態度都唔會令到我想寫食評既。講番食物,因為好耐無食過咖哩牛腩飯咁叫過黎食啦。屋企人本身都嚴重警告我千祈唔好食,不過小弟我不聽老人言,叫左....咖哩水啲稀啲 算啦 不過都唔係好夠汁,咁水都唔夠汁。撈飯都唔夠何況點阻止佢啲牛腩發光發亮!!!!!啲牛腩誇張到 可以用比煲湯瘦肉更柴既肉 咬到牙都軟埋。最後食剩兩舊真係搞唔掂 仲好意思收我60幾銀。都未食過啲咁差既咖哩牛腩飯,咖哩牛腩飯有咖哩個容錯度已經好高,但係佢直頭錯到離哂大譜,將食得野既變成唔食得。可以用災難黎形容,強烈建議大家千祈唔好好似我咁咖哩牛腩飯,拜託各位!
花園粗聲粗氣都唔係第一日既事,不過之前食過都慣啦。
  • 沒有