2022-08-10 341 瀏覽
因為價廉物美,性價比高,同女朋友都黎過幾次,但琴日有個不愉快嘅用餐體驗。雖然都唔會expect佢有啲乜嘢服務,但今次態度就真係唔理想。入到舖叫位女店員幫手screen針卡,佢揾部手機既同時已經好唔耐煩咁,仲口黑面黑,咁我都明人係有情緒,所以嗌埋野飲就算。嗌左Hot Mocha同Hot Hazelnut Latte, 杯mocha都正常水準,但就係杯latte就完全冇榛子味,同普通latte冇分別,有可能落錯單,我就咁就同另一位店員講返,兩位店員了解後就話我知佢地冇落錯,同埋佢地既咖啡係淡味,但因為之前飲既味都唔會淡到冇榛子味,所以就知有機會佢落錯,但感覺佢地唔想再同我地處理而是但敷衍了事。其實都幾鐘鐘意呢間cafè ,但經過今次真係打咗折扣,有啲失望。

Hot Hazelnut Latte
2022-08-09