餐廳: 富都茶餐廳
資訊:

2022-11-14 68 瀏覽
咖啡類好”鞋”口今日本來去返福來村寳X食平價早餐,點知道無卡位,眯行去搵第二間抵食早餐,哩間雙拼麵$34差不多價錢,試下啦入門口,無人理你掃吾掃安心出行,搵吾到個反掃針卡入去坐低亦無人理你,從來未試過咁“自由”.裝修同寶X差不多舊,光猛D,座位闊D.叫左兩個雙拼麵餐,1分鐘就有。都系搵翻同grade的寶X 比較,哩間- 野食無咁熱。- 細碗1/3。叉燒煙肉麵要爽( 1分)- 叉燒OK,吾”鞋“- 煙肉就都系寶X 一樣,吾系真野,但系無任何味道。- 個麵就剛剛好,吾硬吾”淋”叉燒牛肉米(3分)- 牛肉都幾多- 叉燒OK,吾”鞋“咖啡同鴛鴦差不多味,好苦,無香味,飲左兩啖就無飲, 之後一個小時內條舌頭都感覺好”鞋”,非常差。(0分)終於明白點解哩間無乜人,旁邊的紅Y$39都爆。
咖啡類好”鞋”口

裝修同寶X差不多舊,光猛D,座位闊D.

叫左兩個雙拼麵餐,1分鐘就有。

都系搵翻同grade的寶X 比較,哩間
- 野食無咁熱。
- 細碗1/3。

叉燒煙肉麵要爽( 1分)
- 叉燒OK,吾”鞋“
- 煙肉就都系寶X 一樣,吾系真野,但系無任何味道。
- 個麵就剛剛好,吾硬吾”淋”

叉燒牛肉米(3分)
- 牛肉都幾多
- 叉燒OK,吾”鞋“

終於明白點解哩間無乜人,旁邊的紅Y$39都爆。

叉燒煙肉麵要爽
叉燒牛肉米
鴛鴦
2022-11-14
$34 (早餐)