2021-02-14
先唔講食物, Service係十分之差,情人節book左位,用人多做理由話冇reserve,要跟佢行去另一間附近分店食,而且坐低後服務係極差:1. Order左set lunch, 食左前菜,湯,餐前酒之後,再等左半個鐘仲未黎main course, 問一問原來冇落單, waitress仲要口up up 話 I have no idea, I have so many orders. 2. Main course幸運地算正常3. 想拎兩杯水, 講左之後都要等5分鐘, 水黎完,飲到一半,另一個waitress又走埋問係咪要水,杯水都已經係枱面了4. 最後叫甜品問有咩簡, 最一開始order個陣waitress A 話有tiramisu or ice-cream, 之後到想嗌啦, 另一個waitress B埋黎serve,又話得番ice-cream,咁好啦,問ice-cream有咩味,佢又唔知,要搵番waitress A過黎幫手,話有vanilla chocolate strawberry, 咁我話要vanilla 啦, 之後waitress B又話得chocolate strawberr
2. Main course幸運地算正常
4. 最後叫甜品問有咩簡, 最一開始order個陣waitress A 話有tiramisu or ice-cream, 之後到想嗌啦, 另一個waitress B埋黎serve,又話得番ice-cream,咁好啦,問ice-cream有咩味,佢又唔知,要搵番waitress A過黎幫手,話有vanilla chocolate strawberry, 咁我話要vanilla 啦, 之後waitress B又話得chocolate strawberry 咋喎,我地即刻好奇怪: 啱啱你同事waitress A過黎解答,咪話左有vanilla?於是佢又要大聲問番個同事,先確認話有vanilla, 明明佢自己係隔離都一齊聽住, 同事講完走開佢就失左億咁
5. 最搞笑既係,食緊icecream 個陣, 發現隔離竟然有tiramisu, 啫係waitress B serve我地個陣一開始就講錯左
唔介意浪費時間同服務差既,可以試下