2021-05-03 2906 瀏覽
食物種類唔多$288一位有安格斯牛扒食,牛扒比我嘅定義係大概1cm至1.5cm厚,但係佢嘅牛扒係薄切大概得2mm至3mm厚, 我四個人每次勾四件但都只會嚟得兩件,所以我要喪勾,海鮮帶子每次勾四粒佢都有比四粒不過係一粒手指公大的一開二的四粒!其實食物方便種類真係好少,唔會值呢個價錢!重點,除咗經理其他員工態度超級差,叫佢哋玩燒烤紙,成日都好耐先換,根本90分鐘唔會夠時間燒,因為佢啲員工嘅效率超級慢!因為有人生日我買咗蛋糕去,到最後我已經比晒錢㗎喇,我叫佢攞返個蛋糕俾我,佢都有啲唔滿意因為嗰陣時得返幾分鐘,到我食緊個蛋糕嘅時候,其中一個員工走埋嚟同我講話我哋已經超左事要盡快離開,出邊好多人排隊,其實如果你上野快,我又點會咁慢,仲要趕人走,呢間野我永遠唔會再食,睇吓佢幾時摺埋,今時今日開餐廳食物環境固然要好,員工服務態度要更加好,客人先會客似雲來!因為我實在唔夠時間食嘢,所以冇影相,只係臨走補左幾張,希望唔好介意,唔信我嘅即管去親身感受下,祝君好運!新手上路,請多包涵!
2021-05-01
慶祝紀念