你間餐廳今次係第二次食,上一次食歌啊獅城嘅蟹粉湯米線,同埋燒白鱔,今次冇食菜但食咗個薄餅,不過個薄餅真係好乾好薄唔好味,我對個蟹粉湯米線今次真係勁失望,真係唔敢想像如果這個湯米線一共八個人食每人可以分到幾多條米線, 要用幾多條難形容就證明這個米線真係好少好少,其實米線係一些好平嘅粉面為什麼份量這麼少啊,我只得兩個人食根本唔會覺得有飽肚嘅感覺每人都只得兩小碗係小碗唔滿既!另外個燒白鱔麻煩望一望張相片,有四舊好像是108元正,其中有一條縮得好細條,我唔明白廚房為何可以拿出來給客人,最終我叫咗個哥哥仔過嚟,我問問佢「呢個係咪得細條左少少呢」跟住佢就換咗另一條比我,我諗這間餐廳已經沒有任何興趣令我再想幫襯,唔敢想像下一次個份量會不會變得更加少,而且個老闆娘態度是十分之差!