2015-11-14 809 瀏覽
本來見到呢間餐廳裝修唔錯!企係出面個啊姐態度都唔錯!所以就入去坐啦,咁我哋坐咗係個卡位度,就開始打開個餐牌睇有咩好食呀!咁我見到佢哋啲餐牌個樣唔錯就覺得唔會中伏啦!咁我同男朋都叫左E餐試吓啦!咁個侍應問我地你想要個沙龍係要ham定係要煙三文魚,咁我地就揀咗ham啦!同埋問我塊牛排要幾多成熟,咁我地就話5成就啦!要跟飯意粉定係薯菜重有要紅湯定白湯,我地就話要白湯同飯同薯菜啦,咁好快就啲野飯到啦,首先黎果個唔知係好笑定咩啦!竟然用點心籠黎載着個蒜蓉包,咁個蒜容包同埋個湯都可以接受既,點知沙律同塊牛排黎啦,沙律佢比左煙肉我真係唔知想點之後見塊牛排個樣同張相都好似既又出囇煙咁以為好熱啦!點知放入口係凍既重要係血紅色,之後再揭開塊牛排食啲薯菜,點知原來薯仔加菜唔知好嬲定好笑!咁我男朋友果份佢啲飯係一半有飯焦一半係正常既,塊牛扒燒焦晒既咁我地已經好嬲,諗住比個機會佢識埋個甜品啦!我話要朱古力慕絲同牛奶布丁,點知食落口係泡泡味原全難食到一個點!之後埋飲埋個熱咖啡,點知又苦到嘔,埋單比左379真係唔低食又難食以後唔會埋去,真係差到嘔,第一次寫食評可能1999
2015-11-12