2017-09-14
我係個嗜牛人,本住一試既心態黎(雜誌既魔力真係大),點知一上去既感覺已經唔多好(我都有去開旺角或啲街邊細檔,絕對唔係啲咩上等嫌污穢既人),入到去個裝修好似唔錯,但感覺唔舒服,好格格不入咁。朋友已嗌左幾款招牌野,諗住等食,啲調味料好多都無晒,叫人加左兩次都無人理(大拿拿收$20位架)。嗌左四款牛,脖仁、肥餅、三花趾、吊龍伴,得吊龍伴叫做似樣,其他街市買啲仲靚過佢,每碟得幾塊收成$8x,真係好唔抵。湯底係牛尾骨,有啲苦瓜、蘿蔔、粟米,講到滾左要飲湯先咁緊要,一試,苦瓜水,完全無味可言,食到咁上下再飲,得個鹹字。4條友,嗌左4碟牛、一菜、一蘿蔔、一粟米、一響玲(有怪味的)、2啤酒、1可樂,埋單要$106x(每人$265)真係好唔抵,最唔抵係茶=檯面支水(無人黎加過)+調味料收$20/位,搶錢咩。食物質素、服務態度、環境、無一樣值得比呢個錢黎食,唔會再黎,亦唔會推介比朋友。