2008-04-10
第一次帶女友來呢區食野, 由於趕時間, 板長又多人, 所以揀左呢度...讚:服務- 要讚下班妹妹仔, 表面睇落無乜經驗, 但態度的確幾好, 幾親切, 好過個D做到滑哂亞既經驗樓面, 無論去到邊, 都希望你地能夠keep住呢份對客人既態度女友(私人讚既) - 點左個"軟殼蟹手卷", 女友見到冷冰冰主動叫佢換過, 換完都係凍既... 第一次帶佢來, 感覺令佢有D失望, 但佢都全程依然笑笑口, 心都甘甜好多唔掂:環境- 我無去過其他目黑, 唔知係咪間間都黑mummum, 灰浸浸咁, Sushi師傅做野唔多起勁, 無乜熱誠, 攪到食慾都低左食物- 唔係差, 不過真係普通到... 個"金姑牛柳鍋"同幅相仲有佢形容既字眼差十陪遠, 最怕食店玩呢類野, 來食野仲要同你鬥智又鬥力"心想係咪真係咁平靚正呀?", 結果可想而知...後記:附近行幾步都有三, 四間日式食店, 我個人覺得佢地未必係平靚正, 但定位比較清晰, 有唔同客原, 如果呢間目黑繼續係咁, 可想而知幾個月後係掂~
讚:
唔掂: