2024-08-09
呢個食評hold左好耐先打,嗰日係214情人節見佢內部裝修唔錯,諗住啲嘢可能真係都好好食,Menu形容食物都幾好,成個set Menu兩個人加埋幾乎過千蚊。雖然入到去,裝修十分之靚,但係服務員態度十分之惡劣,尤其是個經理,成餐需要10%服務費,但係成餐我feel唔到有任何service,啲人起咗餐就走咗連杯水都冇上俾我哋,要舉手先俾到,如果每位人頭$500嘅餐廳,都做唔到casual Dining嘅話,根本就係一間差既餐廳。關於嗰晚嘅所有食物,我可以好負責任咁講,冇一樣嘢係好食嘅,杯水最好飲。佢哋Menu形容什麼自家製同埋其他形形色色嘅形容詞,都係掩蓋唔到佢哋啲嘢難食,廚房根本冇認真整過啲食物俾人食。$500嘅話,我寧願食10轉車仔麵。呢間嘢啲嘢食擺盤係靚,但完全冇用份量又少嘢又唔好食,撞正情人節我同女朋友食到都嘈撚晒。我唔明點解佢喺OpenRice有咁多正評,影張靚相就話好好食。之後到咗情人節聖誕節等等,就整嘢食整勁難食。Btw,舖頭出面有露天位置,十分之不建議坐喺嗰度,因為出邊係巴士站,咁你就可以食住塵食嘢。希望大家唔好俾啲正評蒙蔽雙眼,我祈求呢個食評可以少啲人踩呢個大雷。