2012-07-30 27 瀏覽
本人曾經去過該集團嘅「百銀一鍋」打邊爐, 覺得都ok! 可以接受啦! 見1000円鐵板燒有團購優惠就去試吓! 我之前喺openrice 看該餐廳的食評都不是太好! 心理上已沒有期望! 點知坐落就知"賴" 嘢!首先講食物: 見團購列明有成百樣嘢食, 點知真實見到係一本都冇!金菇牛肉卷: ok薄牛片: 太肥蒜溶牛肉卷: 很好雞亦: 切成一半, 好快熟, 但冇乜味!玉子: 難食!牛油白蜆: 有沙鯖魚:得個鹹字魚柳: 超多梳打味菠蘿: 超好食沙律菜: ok (有芝麻醬& 沙律醋) 食物最有印象係呢幾款(食咗個半鐘, 食來食去都係呢幾種)衛生方面: 麻麻最唔好就係嗰隻竹夾, 冇分生熟! 得一隻! 感覺好唔衛生! 筷子有係膠嘅, 根本唔想用嚟夾喺爐上嘅食物(怕溶)地板: 肥淋淋環境: 充滿油煙飲品: 團購唔包, 要加$15/一位(其實一啲都唔抵, 比你飲三罐好未?)之前網友講佢唔得, 我都唔係好信! 但自己親身經歷之後, 我唔會再去囉! 我三個人去, 佢比張二人檯我! 得個逼字! 連擺嘢食嘅位都係得少少! 坐得一啲都唔舒服! 完全感覺很差! 講真人個肚係最公道, 比你食得幾多? 唔捨得比人食, 唔

金菇牛肉卷: ok
薄牛片: 太肥
蒜溶牛肉卷: 很好
雞亦: 切成一半, 好快熟, 但冇乜味!
玉子: 難食!
牛油白蜆: 有沙
鯖魚:得個鹹字
魚柳: 超多梳打味
菠蘿: 超好食
沙律菜: ok (有芝麻醬& 沙律醋)

食物最有印象係呢幾款(食咗個半鐘, 食來食去都係呢幾種)

衛生方面: 麻麻
地板: 肥淋淋
環境: 充滿油煙

之前網友講佢唔得, 我都唔係好
完全感覺很差!
講真人個肚係最公道, 比你食得幾多? 唔捨得比人食, 唔好做飲食業, 唔好做團購囉! 你收正價, 比好啲嘅嘢客人食, 熟客自然會再來, 但你咁樣做生意, 啲人一定唔會再翻單!
題外話: 回家一會, 一家三口都有肚痛(要拉嗰隻)!
用餐優惠
團購