2013-02-20 64 瀏覽
我對食就好嚴格如是者,東大街的野就食到7788,行過經過呢間,就試下呢間的手勢叫左個雞皇撈麵,等約30分鐘左右,就外賣番屋企食食第一口, D麵淋左少少,但係就好香, 香到爆果隻 (雖然係某隻熟識既味道)食隻雞,雖然話係人都鐘意食雞,但係唯獨是呢間的雞整得恰度好處, 有咬感同滑, 同埋食到雞味,唔會食到雪櫃雞味唔錯唔錯仲有個咖哩腩, D咖哩嚴格黎講就一般, 可能唔係拿手好戲, 但係腩就文得幾好幾爽D飯就唔洗諗絕對唔係珍珠米, 但係都煮得OK, 唔會一pat pat咁食完今餐,整體俾70分, 因為東大街黎講鋪租貴, 唔少店一定一分錢一分貨或將貨就價但係呢間就可以感到果種誠意有興趣想試的人可以去試下,當然我本人的食評100%會俾人話打手或廢話,因為食好主觀
我對食就好嚴格

叫左個雞皇撈麵,等約30分鐘左右,就外賣番屋企食

唔錯唔錯

但係呢間就可以感到果種誠意

題外話/補充資料: 有D人話呢間野唔好食,或者慢 所以我會選擇叫外賣,唔洗煩 同埋要思考一樣野; 一間小店,兩個人,做到踢晒手, 可能呢D係佢地鋪頭的據頭或之類,你同我都唔知 但係見佢地咁既工作環境都整到6,7成水準,係唔係應該"接納"? (睇演唱會都唔會100%啦除非播CD) 我本人試過一D家族鋪又係一腳踢,但係出黎的成績係一pat C, 相對下呢間係唔係叫合格有突?
2013-02-20
30 分鐘 (外賣自取)
  • 手抓餅(配芝士)
  • 雞皇麵
  • 冇了