2023-06-11 378 瀏覽
一路都未食過呢間舖頭,今日第一次食,亦都係最後一次食。啲嘢食難食服務又差。我叫左碗冬陰功海鮮通粉,個冬陰功湯完全唔得,一啲冬陰功味都冇,完全好似用辣椒仔開水咁,啲通粉又淋啲海鮮全部都係雪藏味。另外仲嗌咗個all day breakfast,又係完全唔正常。有一個扮牛角包嘅豬仔包、仲有一條魚手指,但完全未解凍就攞去炸一陣雪藏味。跟住就好似其他人講咁服務勁差,啲侍應明明見到你舉手都扮睇唔到,明明同啲侍應講咗個餐喺隔離位,但個侍應完全唔想再行多步將個餐喺我面前第過去隔籬位。收碟嘅時候隻匙羹滴緊湯,跟住喺我隻手上邊經過啲湯滴晒喺我隻手度,個侍應完全零反應。做水吧個阿姐,掃完地將個垃圾鏟連垃圾直接跨過個水吧枱倒入垃圾桶入邊。唔明點解間鋪咁差都生存到。
唔明點解間鋪咁差都生存到。
2023-06-11