2025-01-28 0 瀏覽
荃灣楊屋道樂悠居商場本來係一個死場,疫情後來一個大裝修變咗一個food court,改咗名叫樂悠circle,本來真係唔係太睇好,附近雖然有屋苑但人流唔算多,但food court又似乎搞得有聲有色,開咗差唔多一年而家幾乎全部舖位都租出,我自己就特別鍾意呢間tong's kitchen,鍾意佢嘅簡便西餐,今日就試咗件炸魚柳加雜果薯仔沙律,係好傳統嘅茶餐廳式沙律,兒時嘅感覺返曬嚟,價錢唔算好平,咁嘅質素叫做對得住個價錢,個food court又好好坐,坐幾耐都冇人趕,但夜晚人流真係少,午市就都幾好因為附近有工廠多返工客,禮拜六日就好慘淡,希望佢哋越做越好,畀附近街坊多一個選擇。