餐廳: 銀龍粉麵茶餐廳
資訊:

餐廳: 銀龍粉麵茶餐廳
資訊:

2009-05-05 56 瀏覽
我覺得甘既價錢都係唔算貴,,而且好飽肚,,幾好食!!有1次食左個鮮奶麥皮--------------$25我好驚係甜的,,但一黎到,,原來係我食開甘既味..唔甜唔咸,,唔錯,,又係結結地,,我最中意甘樣既麥皮,,不過第1次食既係""一個早餐+胚芽好立克,,chopstick:早餐包括::::: 1吉列班塊 + 1煎蛋 + 1火腿 + 1薯餅 + 拌菜 [[ 有相 ]]-----------$29好多炸野,,而且好飽,,因為得拌菜有菜,,包括:::1塊薄青瓜+1塊薄番茄,,所以叫左杯胚芽好立克,,因為新開,,所以d人就唔咪幾識路甘,,張枱o係邊都唔咪幾知,,但係喻氣態度幾好,,
我覺得甘既價錢都係唔算貴,,
而且好飽肚,,
幾好食!!
有1次食左個鮮奶麥皮--------------$25
我好驚係甜的,,
但一黎到,,原來係我食開甘既味..
唔甜唔咸,,
唔錯,,又係結結地,,
我最中意甘樣既麥皮,,

不過第1次食既係""一個早餐+胚芽好立克,,
好多炸野,,而且好飽,,
因為得拌菜有菜,,包括:::1塊薄青瓜+1塊薄番茄,,
所以叫左杯胚芽好立克,,

因為新開,,
所以d人就唔咪幾識路甘,,
張枱o係邊都唔咪幾知,,
但係喻氣態度幾好,,
2009-04-20