2017-02-09 311 瀏覽
同朋友行完 megabox 唔知食咩好,正當苦惱之際就比 comic park 嘅裝修吸引咗!個人好鍾意日本漫畫,呢度除了有日本漫畫 decorations 之外,仲有漫畫主題嘅 set !可惜係俾小朋友嘅除此之外還提供西餐,感覺良好店外環境五光十色,有大模型,漫畫設計牆壁佈置,想影相留念亦非常歡迎!店內環境地方好大好多玩樂設施,地方闊落,方便大人小朋友出入,座位舒適。 晚市餐牌款式都算多,價錢相宜,而且份量唔錯。而我就係網上見到有人話意式辣肉腸薄餅同軟殼蟹白汁忌廉蟹籽意粉都好好食,於是我就叫咗個軟殼蟹白汁忌廉蟹籽意粉試吓呢度嘅軟殼蟹白汁忌廉蟹籽意粉嘅白汁好濃郁,口感唔會過杰或者油膩,帶香滑忌廉味。軟殼蟹要盡快食,放得耐會腍,但份量好好,足料,而且意粉爽彈唔會糊口,相當唔錯總括黎講呢度氣氛好好,環境清潔舒適,有得食又有得玩,真係Good唷
除此之外還提供西餐,感覺良好
晚市餐牌款式都算多,價錢相宜,而且份量唔錯。

軟殼蟹白汁忌廉蟹籽意粉

2017-02-03